Service wordt centraal gestuurd vanuit het nieuwe kantoor in Heteren. Van hieruit werken onze 4 eigen service monteurs van CNC Team.

CNC Team Nederland BV zorgt ervoor dat de kennis altijd op het juiste nivo is.

 

Al onze klant zijn standaard aangesloten of een speciale server binnen ons bedrijf waarop altijd een backup aanwezig is van de installatie software waarmee de machine ooit is geleverd.Ook zijn alle machine's vanuit onze service binnendienst en service buitendienst te benaderen via internet zodat er altijd snel gereageerd kan worden bij service werkzaamheden en/of software vragen.Tevens beschikken wij over een eigen onderdelen magazijn en zijn daarnaast online aangesloten op de magazijnen van Masterwood en CMS waarmee 24-uurs leveringen geen probleem zijn. Aan ons kantoor is een aparte trainings ruimte aanwezig voorzien van laatste techniek van communicatie middelen om onze klanten te trainen in het gebruik van de machine en de software mogelijkheden.CNC Team Nederland BV heeft bewust niet gekozen voor een grote showroom omdat onze klanten onze showroom zijn waar wij ten alle tijde zonder problemen een machine in praktijk kunnen bewonderen, inclusief de materialen, gereedschappen ect. die voor u belangrijk zijn.

 

CNC Team Nederland BV zal altijd blijven investeren in de service organisatie zodat wij u als klant het maximale kunnen bieden wat binnen ons bereik ligt.