3de CMS voor Imatex

Imatex is een kunststofverwerkend bedrijf gevestigd in Schoten, bij Antwerpen. Dankzij onze twee bedrijven zijn wij zowel producent van acrylplaat als verwerker van vele soorten kunststofmaterialen. Met meer dan 60 jaar ervaring, de kennis van onze 70 medewerkers en ons uitgebreid machinepark bieden we dan ook een productengamma met uitgebreide mogelijkheden. Onze diverse bewerkingsmogelijkheden en het uitgebreid

3de Masterwood voor Deferme

Deferme bvba begon in 1984 met het buigen van pvc ramen en deurprofielen. Met 30 jaar ervaring hebben we een sterk partnership uitgebouwd met raam- en deurfabrikanten in België, Nederland en Luxemburg.  We buigen  14 verschillende merken kunststof profielen waaronder Aluplast, Brugmann, Deceuninck, Gealan, Kbe, Kömmerling, Profialis, Rehau, Profialis, Roplasto, Salamander, Schuco,

Masterwood nesting machine voor Trendzet

Trendzet Bouw, opgericht in 1998, heeft zich in de loop der jaren kunnen onderscheiden door enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij al haar projecten. Om deze kwaliteit te kunnen leveren en mee te kunnen denken aan een geweldig eindresultaat, houdt Tony Carfora actief de ontwikkelingen in de gaten op technisch -en esthetisch vlak.

CMS Ares geïnstalleerd bij Holland Composites

Wij zijn Holland Composites. Ons team heeft een passie voor techniek en is graag creatief met composiet. Als composiet fabrikant ontwikkelen en produceren wij al sinds 1992 veelal grotere, technisch geavanceerde composiet constructies en producten. Van composiet gevel tot sterke lichtgewicht composiet industriële onderdelen. Met composiet kun als bouwmateriaal kunnen we (bijna) alles

Masterwood 5 assige freesmachine voor Jenti

Jenti is in 1961 opgericht als timmerfabriek. Al snel werd overgegaan tot het produceren en monteren van luchtkanalen, met name verwaardigd van minerale wol, maar ook de traditionele plaatstalen kanalen behoren tot het leveringsprogramma. Jenti produceert op haar locatie in Gorinchem kanalen van hardgeperste glaswol voor zowel binnen als buiten. Daarnaast worden hier diverse plenumbakken en vormstukken gemaakt. Op

Masterwood nestinglijn voor de Sluis

Bij onze nieuwe klant de Sluis in Genk hebben wij de nieuwe Masterwood nestinglijn geinstalleerd. Een demo op onze voorraad machine in de showroom van CNC Team heeft de doorslag gegeven voor onze nieuwe klant. De machine is reeds in produktie.

Masterwood 5 assige freesmachine

Vandaag hebben wij wederom bij een nieuwe Belgische klant een Masterwood Projekt 385 mogen leveren. Een snelle levering van de machine had voor onze klant de voorkeur. De showroom machine van CNC Team was dus ook een eenvoudige keuze.  

3de Masterwood voor Timmerfabriek Timmermans

Bouwbedrijf Timmermans maakt houten kozijnen en deuren voor u op maat. Niets is te gek en door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om alles voor u te fabriceren. Kozijnen, deuren, puien, ronde puien. Kortom, alles is mogelijk.

Bone Solid

Nieuwe CMS Ares met een groot bereik geinstalleerd bij Bone Solid BV te Bergeijk. Voor onze relatie is dit de 6de CNC machine welke wij hier mogen leveren.  

Service en onderdelen voor Masterwood in België

Ook de Belgische Masterwood klanten kunnen wij een volledige service bieden en onderdelen leveren voor uw machine. U kunt altijd een mail sturen naar service@cncteam.nl of bellen met onze service dienst voor een technische vraag, het plannen van een technieker of het bestellen van onderdelen. Uiteraar staan wij u graag te woord op de beurs Prowood in Gent.  

Verkerk Standbouw kiest voor nesting oplossing van Masterwood

Verkerk Standbouw zoekt naar creatieve oplossingen voor uw beursdeelname of uw evenement. Het doel is altijd om uw beurs succesvol te laten zijn en uzelf zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wij kunnen u op elk detail ontzorgen en ondersteunen. Wij verzorgen voor u alle voorkomende werkzaamheden; van ontwerpfase en het aanvragen van elektra, water en standgoedkeuring tot de daadwerkelijke bouw van de stand, in binnen-

CMS voor Houtwerk in Beverwijk

Houtwerk is specialist in maatwerkproductie van hoogwaardige keukens en badkamers, meubels en interieurs. Wij zijn actief in het midden- en hogere segment van de markt, maar slagen erin maatwerk voor elk budget te realiseren. De ideeën en wensen van elke klant staan daarbij altijd voorop – dat is immers de essentie van maatwerk.

BAM Interieurbouw kiest voor Masterwood 5 asser

Welkom op de website van BAM Interieurbouw bv. Wij zijn een nationaal opererende meubelproducent, met een uitgebreide eigen collectie. Naast onze eigen collectie meubelen zijn wij sterk in het produceren van maatwerk meubelen, keukens, badkamers en bedrijfsinterieuren. Verder werken wij samen met diverse interieurbouw-bedrijven met projecten binnen Nederland en daar buiten.

Nestinglijn geinstalleerd bij van der Broek

Onze CNC-freesmachines vormen het hart van onze core business. Hiermee realiseren wij uw wensen en ideeën. Wij beschikken over verschillende moderne machines, geschikt voor zowel 2D- als 3D-objecten en kunnen daarmee op maat leveren. Onze nieuwste uitbreiding betreft een 5-assige frees.

Eldee Expo Experts kiezen voor Masterwood

Eldee Expo Experts is één van Nederlands oudste en grootste standdesign en standbouwbedrijven. Toonaangevend in klanten, kwaliteit en werkwijze. Wij bedenken en realiseren stands voor bedrijven die iets willen bereiken op een beurs. Vanuit ons kantoor, werkplaats en opslag in Geldermalsen verzorgen wij sinds 1976 ieder jaar honderden stands in binnen- en buitenland. Onze mensen staan graag voor u klaar!

Theuws Polyester kiest voor Masterwood

Theuws Polyester is een toeleverancier van een breed scala aan polyester producten. We werken voornamelijk voor de automotive sector, nautische industrie, industrie en bouwnijverheid. Daarnaast produceren we voertuigonderdelen voor het openbaar vervoer.

2de Masterwood voor Meeuws Houtconstructies

Meeus-Houtconstructies, ook bekend als Tuinpoorten Meeus, is een bedrijf met verschillende jaren ervaring in de houtsector. Meeus Houtconstructies staat bekend om zijn fijne afwerking van de houten tuinpoorten & hekken, terrasoverkappingen of bijgebouwen en heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij ons vindt u houtsoorten van de beste kwaliteit: padouk & afrormosia Wij maken steeds vrijblijvend

3de Masterwood voor DTC

DTC is a highly specialized manufacturer of structural parts for aerostructures. Since the creation of the company in 1998, DTC has been making all it’s parts exclusively from thermoplastic composites. The first flying parts for aircraft that DTC manufactured where the landingflap ribs of the Dornier 328 jet. Today we manufacture more than 2.000 unique part numbers for 12 different types of large passenger aircraft

Masterwood 4WIN voor Siebers Aannemerij

Aannemersbedrijf Siebers is een Familiebedrijf Sinds 1770 wat is gespecialiseerd in Houtbewerking. We maken al onze producten in onze nieuwe moderne houtbewerkingswerkplaats niets is ons te gek als het van hout is kunnen we het maken i.v.m. dat ons bedrijf al zo oud is heeft het inmiddels al jaren lange ervaring in het timmervak. We maken alles op maat naar wens van de kant in onze Machinale houtbewerkingswerkplaats.

Masterwood voor CPS Interieurbouw

CPS interieurs maakt uw interieur op maat. Van ontwerp tot realisatie, wij ondersteunen u in het hele proces. Onze mensen hebben een brede kennis van en ervaring met de nieuwste materialen en technieken. We bedenken oplossingen voor elk interieurvraagstuk. En in onze eigen werkplaats maken we die oplossing ook nog waar. CPS interieurs werkt voor de zakelijke én particuliere markt, binnen Nederland maar ook ver

Masterwood nestinglijn voor Hemlock/MB4ALL

Hemlock is een dynamisch, betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in winkelrichting en interieurbouw. Met een breed dienstenpakket en een diversiteit aan eigen faciliteiten, zoals ontwerp, conceptontwikkeling, project- en facilitair management, engineering, productie, transport, montage en opslagcapaciteit, kunnen wij samen met de opdrachtgever een compleet eigen inrichtingspakket-op-maat opstellen.

Masterwood nesting lijn voor Slangen Interieurbouw BV

Nieuwe Masterwood nesting lijn geleverd aan Slangen Interieurbouw BV te Maastricht. Door de zeer goede ervaringen met de 1ste Masterwood CNC machine hebben wij ook de 2de Masterwood machine mogen leveren bij Slangen Interieurbouw. Een zeer complete Masterwood nestinglijn is hier door ons geleverd en vakkundig geplaatst.  

Masterwood nesting machine voor Toplijn Keukens

Toplijn Keukens staat al bijna 35 jaar bekend om zijn maatwerk oplossingen. Er wordt de tijd genomen voor uw woonsituatie waarbij alle aspecten van de keuken tegen het licht gehouden worden. Niet enkel de keukenruimte zelf staat hierin centraal. De aangrenzende leefruimtes hebben allen invloed op het uiteindelijke keukenplan. De bouwtechnische achtergrond binnen het adviesteam maakt dat in veel gevallen een verrassend

2de Masterwood voor Houtindustrie E. Krepel BV

Expertise komt met de jaren. Zo groeiden wij uit van producent naar volledige bouwpartner. Die ontwikkeling maakt ons dé specialist met een compleet assortiment van binnendeuren, binnendeurkozijnen en hang- en sluitwerk. Wij adviseren en gaan vervolgens zelf aan de slag. Bij alles wat we doen hebben we oog voor het hele bouwproces én het eindresultaat. De stappen naar morgen maken we graag samen met u.

2de Masterwood voor Steward Design Panels

Vandaag de 2de Masterwood opgeleverd aan Steward Design Panels. Ook deze Masterwood is voorzien van een zeer grote boorunit voor het boren van akoestische panelen. Wij stellen ons graag aan u voor als leverancier en producent van bijzondere interieurpanelen in duizend-en een varianten!  Van Duurzaam tot Akoestisch, en van transparant tot 3d : wij hebben voor elk project wat wils. Vindt u iets niet op de

Masterwood voor ROC Nijmegen

Ook in het onderwijs zijn wij goed vertegenwoordigd. Vandaag de machine gelost bij het ROC Nijmegen. De nieuwe houtbewerkers en houtbewerksters in deze regio worden opgeleid op een Masterwood CNC. 

Vianen Kozijnen kiest voor Masterwood

Vianen Kozijnen is met meer dan 50 jaar ervaring dé fabrikant van hoogwaardige houten kozijnen en prefab houten gevelelementen. Vakbekwaam, oplossingsgericht en veelzijdig, dat is waar wij voor staan !

Masterwood voor Meka meterkasten

Naar jaren gewerkt te hebben met een Masterwood van bouwjaar 1987 heeft Meka wederom gekozen voor een Masterwood CNC machine. MEKA is al 25 jaar een begrip in Nederland. Ooit startte het bedrijf als fabrikant van prefab meterkasten voor de bouw. Later breidde haar expertise uit naar complete kastwandsystemen in diverse uitvoeringen en omtimmeringen zoals stadsverwarmings meterkasten, leidingkokers en verdeleromkastingen.  MEKA

Masterwood TF voor Braas Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten bestellen doet u bij Braas Schuifdeurkasten: uw specialist voor de schuifdeurkast op maat, volledig afgestemd op uw interieur. Schuifdeurkasten bestellen kunt u doen voor uw slaapkamer, hobbykamer of kantoor. In onze eigen fabriek worden de schuifdeurkasten op maat gemaakt. De interieur indeling van de kast kan naar behoefte worden samengesteld. U kunt kiezen uit een groot assortiment glas-,

Uitbreiding CNC Team

Vanaf 2 Januari 2018 hebben wij 2 nieuwe collega's. Met Gino hebben wij een ervaren CNC monteur erbij, Gino beschikt over een goede technische kennis omtrent CNC gestuurde freesmachines. Met Berry breiden wij ons verkoop team uit in Brabant, Limburg en Zeeland, Berry woont in Brabant en heeft veel ervaring in de verkoop van CNC gestuurde freesmachines.

De eerste Masterwood alweer geleverd voor 2018! Onze nieuwe klant Timmerfabriek Haarlemmermeer heeft gekozen voor een Masterwood Projekt 375L. Deze uitgebreide 5 aasige portaal freesmachine zal ingezet worden voor het omfrezen van ramen en deuren en het bewerken van kozijn onderdelen.  

5 assige portaalfrees voor Bema Interieurbouw

Maatwerk is standaard Waar standaard en confectie niet toereikend is, is BEMA uw ideale partner. Ongeacht of het nu om de inrichting of aanpassing van een bestaande ruimte gaat, of een totaalconcept voor nieuwbouw, met ons specialisme bereikt u altijd uw doelstellingen.

Masterwood TF 2.0 geïnstalleerd bij T-One Keukens

T-one Keukens en interieurs maakt keukens en interieurs op maat. Dat gebeurt in de werkplaats in Erp, op basis van de persoonlijke wensen die in eerdere gesprekken uitvoerig met u zijn doorgenomen. Wat de keukens en interieurs van T-one vooral typeert? Dat is het gebruik van hoogwaardige materialen en het oog voor detail waarmee deze materialen worden verwerkt.

3de Masterwood voor WSM

Een bijzondere omgeving vraagt om een bijzondere inrichting. Voor zorginstellingen, scholen en overheidslocaties speelt duurzaam, degelijk en onderhoudsvriendelijk meubilair een belangrijke rol. Vaak worden er echter belangrijke zaken over het hoofd gezien, waardoor het meubilair onvoldoende bijdraagt aan een fijn woon- en werkklimaat. Wij helpen u om dat te voorkomen. Met onze bestendige meubels

CMS voor Dezet Plastics

DEZET Plastics B.V. is producent en leverancier van vacuümvorm producten. We leveren o.a. producten voor de displayindustrie, interieurbouw, elektrotechnische industrie, apparatenbouw, installatietechniek, autobranche en detailhandel. Door onze vakkennis en gevoel voor de wensen van onze klanten hebben we korte lijnen en directe aanspreekpunten. Hierdoor ontstaat een heldere communicatie tussen opdrachtgever

2de Masterwood nesting machine voor Huub Vollebregt

Onze werkplaats is ingericht met een groot aantal houtbewerkingsmachines, zoals onder andere een CNC-bewerkingsmachine voor het verwerken van diverse plaatmaterialen van hout en kunststof. Voor zowel het vervaardigen van producten en onderdelen  van enkele stuks tot grote series bent u bij ons welkom.

Willuks Interieurprojekten kiest voor Masterwood nestingmachine

“Inspireren, creëren en realiseren! Dat is ons werk.” Het inspireren van elkaar tijdens een eerste gesprek, waarbij de ideeën ontstaan en we samen tot een goed passend basisplan komen. Met dit plan creëren wij binnen korte tijd een interieur of meubel in een ontwerp waarbij budget, beleving en benodigdheden de basis vormen. Bij de 2 of 3D presentatie van het

Masterwood Projekt 351 L voor Eliplay

Bij ELI Play zijn we met zo’n 130 medewerkers. We ontwerpen en produceren verrassend veelzijdige playgrounds, waaraan kinderen en volwassenen keer op keer plezier beleven. En dat doen wijzelf ook. We genieten van ons vak. ‘Every day a happy day’. Al onze kennis en kunde wordt gebruikt in het ontwerp en de fabricage van onze producten. We werken vanuit een nieuwe, ultra moderne fabriek te Boxtel

Masterwood 351 voor Ergoform

Ergoform is specialist op het gebied van aanrecht- en werkbladen. U kunt bij ons terecht voor keukenbladen maar ook voor tafelbladen, achterwanden en accessoires zoals spoelbakken en kranen. Zelfs het volledig op maat fabriceren van uw keuken of interieur behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Masterwood Projekt 351L met Mastersetup geleverd

ELI Play Nederland (voorheen VCS Play) is uw rechterhand bij de ontwikkeling van een indoor speeltuin, binnen speeltoestellen, trampolinepark en/of kinderhoek in Nederland en België. Wij ondersteunen u van A tot Z met jarenlange ervaring, met als resultaat vele spelende, enthousiaste en blije kinderen!  Wilt u een eigen speeltuin beginnen of bent u op zoek naar een uitbreiding voor uw huidige speeltuin of kinderhoek,

5 assige CMS Waterjet

Bij onze klant hebben wij in de zomervakantie een CMS 5 assige waterjet geinstalleerd. Deze CMS installatie is voorzien van een draaitafel en een bereik van circa 3800 x 1600 x 1200. Deze machine is voorzien van een elektrische green energy pomp.

5 assige portaalfreesmachine voor Boreas

Sinds 2015 voegt Boreas haar kennis en kunde toe op het gebied van meubelmaatwerk. In samenwerking met een gerenommeerde interieurbouwer, gebruik van een state of the art machinepark en een eigen spuiterij creëren wij voor u op maat gemaakte keukens, badkamers, inbouw­kasten, deuren, bureaus, banken, tafels en meer. Dit sterk staaltje ambacht komt voor u tot uiting in unieke exemplaren van hedendaagse designs

11de Masterwood voor Houthandel van Hulst BV

En daar is nummer 11 voor Houthandel van Hulst. Hiermee geeft onze klant wederom aan een groot vertrouwen te hebben in CNC Team Nederland BV en Masterwood Spa. Nummer 12 met een zeer groot freesbereik is ook al door van Hulst in opdracht gegeven.

Masterwood nesting machine voor van de Scheur Interieurbouw

Bij Van de Scheur Interieurbouw draait alles om maatwerk. Daarmee bedoelen we niet alleen de maatvoering van de producten die we vervaardigen, maar ook de persoonlijke aanpak voor al onze klanten. Niet voor niets weten zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers ons al jaren te vinden en maken ook interieurarchitecten veelvuldig gebruik van onze maatwerk oplossingen. Samen bespreken we wat u mooi vindt en aan welke

Ligna 2017

Wij zullen aanwezig zijn tijdens de beurs Ligna 2017 te Hannover. U kunt ons vinden op de stand van Masterwood Spa hal 12 standnummer E78 en CMS Spa.

JEC Composite Paris

Graag willen wij via deze weg onze klanten en nieuwe relatie's bedanken aan het bezoek tijdens de JEC 2017 in Parijs aan de stand van CMS Spa. Een prachtige stand met de daarop een geweldig mooi machine van CMS welke werd geflankeerd door de Koenigsegg hypercar.

De Waard Maatwerk hebben CNC geleverd gekregen

De Waard maatwerk is een jong bedrijf met energieke mensen met een gedegen achtergrond, opleiding en ervaring. Een van de sterkste punten van ons bedrijf is, dat wij niet standaard denken. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de afwerking van ons eindproduct!

5 assige Masterwood voor Timmerfabriek Carper

Voor de grote klussen komt het aan op technische perfectie tegen een scherpe prijs. Dat kan alleen met de allernieuwste machines die worden bediend door gediplomeerde technici. Maar dat ene bijzondere dakraampje kan niet zomaar door een machine gemaakt worden. Dat wordt pas écht mooi door het vakmanschap van onze meester-timmerlieden. Of wat dacht u van een machinaal perfect in elkaar gezet kozijn, waarop de authentieke

5 Assige Masterwood voor de Trappentoko

Trappentoko.nl houdt zich bezig met het inmeten en maken van maatwerktrappen. Deze webshop is bedacht om het aanbod van trappen uit te breiden. De trappen welke op deze site worden aangeboden worden in eigen huis gemaakt en zijn goedkoper dan maatwerktrappen. De bouwpakkettrappen kunnen goedkoper gemaakt worden door standaard maatvoeringen te gebruiken. Zo is er voor bijna elk budget een trap leverbaar. Door de verschillende

5de CMS Ares voor DTC

Dutch Thermoplastic Components Company DTC is a highly specialized manufacturer of structural parts for aerostructures. Since the creation of the company in 1998, DTC has been making all it’s parts exclusively from thermoplastic composites. The first flying parts for aircraft that DTC manufactured where the landingflap ribs of the Dornier 328 jet. Today we manufacture more than 2.000 unique part numbers for

AVN Plaatverlijming kiest voor CNC Team

Welkom bij Easypers Easypers beplakt MDF, Spaanplaat, Multiplex en vele andere dragers aan beide zijden en/of tussenliggend met o.a. Hpl, Lood, Rubber, Spijkerstof etc. Dit alles met een standaard waterbestendige D3 lijm. Voor de scheepsbouw kunnen wij op verzoek verlijmen met een brandvertragende lijm voorzien van een LLOYD’S certificaat. Easypers levert géén stukje materiaal. Easypers

Oosterbeek EPS kiest voor CMS

Oosterbeek EPS Oosterbeek EPS is een bedrijf dat zich kenmerkt door duurzaamheid, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Gecombineerd met een grote productiecapaciteit maakt ons uw ideale leverancier van service en EPS. Oorsprong in EPS recycling Sinds de jaren '70 is Oosterbeek EPS al een grote speler in de wereld van EPS. De oorsprong ligt in het recyclen van EPS. Bedrijven en afvalverwerkers wilde

2de CMS Ares voor Imatex

Imatex is een kunststofverwerkend bedrijf gevestigd in Schoten, bij Antwerpen. Dankzij onze twee bedrijven zijn wij zowel producent van acrylplaat als verwerker van vele soorten kunststofmaterialen. Met meer dan 60 jaar ervaring, de kennis van onze 70 medewerkers en ons uitgebreid machinepark bieden we dan ook een productengamma met uitgebreide mogelijkheden. Onze diverse bewerkingsmogelijkheden en het uitgebreid

Kulatec Kunststoffen

Als specialistisch toeleverancier van kunststof onderdelen werkt KULATEC in opdracht van eindgebruikers en daarnaast in onderaanneming voor grote installatiebedrijven. Chemische industrie, scheepsbouw, textielindustrie, metaalbewerking, wasserij,latex-, lijm- en verfproductie, afvalwaterbehandeling, kartonproductie, verzinkerij, anodiseren en galvaniseren, natlakken en poedercoaten, grondwatersanering, drukkerij, olierecycling,

Masterwood Nesting lijn voor Wik Interieurbouw

Wik Interieurbouw in Kaatsheuvel heeft gekozen voor een volledig automatsiche nesting lijn van Masterwood. Deze machine zal compleet aangestuurd worden vanuit Palletecad, inclusief het maken van o.a verbindingen op de kopse kanten. De nieuwe nestinglijn is voorzien van een label installatie en volledig gestuurde vacuumzones. Dit is wederom een interieurbouwer waar de opdeelzaag plaats gemaakt heeft voor een nesting machine.

Ventistone BV kiest voor Masterwood

Wij zijn Ventistone® uitvinder en leverancier van steenvezelprofielen. Steenvezelprofielen voorkomen houtrotschade aan kozijnen! De profielen houden kozijnen droog en ventileren. Hierdoor rotten kozijnen niet meer. Maar ook verfgebreken behoren tot het verleden. Onderhoudskosten dalen tot wel 50%!

Masterwood voor Zagerij Bouwpaneel BV

Zagerij Bouwpaneel is reeds jaren Uw betrouwbare logistieke Partner wanneer het gaat om een snelle, vakkundige en Just-In-Time aanlevering van allerhande vlakke plaatmaterialen. Een betrouwbare logistieke partner is immers van cruciaal belang. Te late leveringen vormen per slot van rekening een directe bedreiging van Uw productie en van Uw afnemers. Op deze internetsite proberen wij U een indruk te geven wie Bouwpaneel

CNC Team tijdens Interieurbouw vakbeurs in Hardenberg

Tijdens de Interieurbouw vakbeurs in Hardenberg op 11,12 en 13 Oktober zullen wij weer aanwezig zijn.Tijdens deze beurs zullen wij de nieuwe Masterwood 15.38K live demonstreren. Deze machine zal daarna geleverd worden aan Interieurbouw Burgum.

Nieuwbouw CNC Team Nederland BV

Onze nieuwbouw gaat langzaam vorm krijgen. De vergunning is binnen. Wij hopen zsm met de bouw te kunnen starten. Wij zullen hier een vloeroppervlakte krijgen van 1.600m2 met een showroom, magazijn en werkplaats.

Uitbreiding CNC Team Nederland BV

Onze service buitendienst is versterkt met Hans. Onze nieuwe collega heeft een afgeronde HTS opleiding en zal zich voornamelijk gaan bezig houden met onze CMS klanten.

5 Assige Masterwood voor Futura Composites

Futura Composites originally started in 1968 to design, develop and manufacture industrial components in composites. Since then we have build strong relationships with many major industries in The Netherlands as well as abroad. Futura Composites will continue with to do so. We can work on your future as well. Enjoy our website and please do not hesitate to contact us if you believe Futura Composites can help.  Composite

CMS Ares APC voor Houtbuigerij G. Desmet BVBA

G.Desmet is een betrouwbare en innovatieve partner voor de ontwikkeling en productie van duurzame producten in gebogen massief hout, multiplex en vilt. Zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten vinden hun toepassing in designmeubelen, bioscopen, theaters, kantoor- en schoolinterieur, muziekinstrumenten, enz

Masterwood voor AKAB Deuren

Akab deurrompen richt zich voornamelijk op het produceren van deurrompen in diverse uitvoeringen en maatvoeringen. De productie is in eigen beheer. Akab garandeert dat alle deurrompen gefabriceerd zijn op basis van BGS 001, “Houten Deurrompen”. Keurmerken: Akab Light is bij SKH getest onder het SKH-kwaliteitsverklaringsnummer SKH 003. Akab deurrompen zijn verkrijgbaar met het FSC keurmerk FSC-COC-000253

CMS voor Plastica Thermoforming

Wij vacuümvormen diverse kunststof vormdelen voor de automotive industrie, de apparatenbouw, en de verlichtingsindustrie. Tevens produceren we klantspecifieke opdrachten. De kans is groot dat u hierbij in aanraking bent gekomen met onderdelen die gemaakt zijn door middel van vacuümvormen.   

Masterwood voor Interstore Winkelinrichtingen BV

Al meer dan 35 jaar is Interstore toonaangevend in de interieurbranche, vanaf 1975 levert Interstore vakwerk op het gebied van interieurbouw en winkelinrichting.   Of het nu gaat om maatmeubilair of standaard systeembouw.Wij hebben in de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en staan bekend om onze goed gebalanceerde mix van prijs, kwaliteit en design.    Ons inzicht leidt tot een winkel

CMS Ares voor Saam in Zele

SAAM GEEFT U WERELD VORM Standaard is verleden tijd. Custom-made is de toekomst. Creativiteit en technologie tonen de weg naar een wereld waarin elke consument zijn eigen unieke leefomgeving zal scheppen. Architecten, ontwerpers en aannemers krijgen steeds meer te maken met klanten die perfecte kwaliteit, afwerking en service willen, op maat gemaakt en binnen hun budget. Een uitdagende opdracht, en tegelijk

CMS voor Fisheye Cross media production house

Your splendid new project, new product needs visualization to convince colleagues and visitors. You're looking for an audiovisual installation, a striking scenery, a bespoke luminous object Build attractively, safe and delivered turnkey at your doorstep in no time. For us it's clear: you'd better call in an expert partner who understands your needs and also develops your ideas, custom and creative.

Mobilia Bedrijfswageninrichting kiest voor Masterwood

Wilt u uw bedrijfswagen overzichtelijk en efficiënt laten inrichten? Mobilita bedrijfswageninrichtingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van het efficiënt, ergonomisch en economisch inrichten van bedrijfswagens. Onze inrichting wordt gebruikt in uiteenlopende branches. Wij hebben inrichtingen voor onder andere bouwbedrijven, installatiebedrijven, de politie en interieurbouwers. Ontstaan vanuit het

Dutch Build Interiors/de Klerk Binnenbouw krijgt nieuwe Masterwood geleverd

De Klerk is specialised in the production of custom-built yacht interiors of the highest quality. Since 1873 De Klerk has realised large extraordinary projects. With over 60 Feadship interiors to its name, De Klerk has worked with all the important international architects. De Klerk has a modern facility, excellent craftsmanship and innovative production engineering.

S.A.B.C.A Aerospace CMS Poseidon

SABCA is one of the main aerospace companies in Belgium. Founded in 1920, it has built an extensive and varied know-how based on its 90+ years experience in designing, building and upgrading large and complex elements for aircraft and space launchers. Our customers and partners belong to the elite of the aerospace world and are spread worldwide. The new CMS Poseidon is equipped with a 5 axis heavy duty milling

Total Concepts heeft Masterwood geleverd gekregen

Het verhaal van de giraftotal concept heeft als mascotte de, er met kop en nek boven uit stekende,  giraf gekozen.De total concept giraf staat voor alles wat belangrijk is in uw communicatiemix. Ik moet gezien wordenU wil meer verkopen, meer klanten aantrekken en meer mensen bedienen met uw diensten of producten, en aan meer mensen vertellen waar uw bedrijf voor staat. total concept helpt

Rouwhorst & Taken Maatwerk Meubilair

Rouwhorst & Taken hebben de nieuwe Masterwood Projekt 21.31M nesting machine geinstalleerd. Met deze full option machine zullen zij hun productie capaciteit behoorlijk uitbreiden.

Uitbreiding CNC Team Nederland BV

Vanaf 1 April wordt aan ons team Mirella toegevoegd. Mirella heeft technische achtergrond en is zeer klant en service gericht. Hiermee geven wij uitbreiding aan de maximale service welke u van CNC Team kunt verwachten.

Beurs Holzhandwerk en Fensterbau

Graag verwelkomen wij u op de stand van Masterwood Deutschland GmbH. Tijdens deze beurs zal CNC Team Nederland BV aanwezig zijn om u de nieuwste technieken van Masterwood live te demonstreren.

JEC Composite 2016 Parijs

Zoals altijd was er weer veel belangstelling voor de CMS 5 assige freesmachine's tijdens de JEC in Parijs. Op de stand van CMS hebben wij weer veel Nederlandse en Belgische relatie's mogen ontvangen. Binnenkort zullen wij starten met het uitleveren van de CMS Ares machines op de Belgische markt. CNC Team Nederland BV is vanaf 1 Januari behalve de dealer van CMS in Nederland ook de officile verdeler en service

2de Masterwood 5 assig voor Katsvanhout Interieurbouw

Katsvanhout is een interieurbouw bedrijf gespecialiseerd in maatwerk interieurs voor particulieren en bedrijven. Eigenaar Mark Kats deed zijn kennis op aan het Hout-en Meubilerings College te Rotterdam. Hier leerde hij de kneepjes van het vak. Tijdens deze opleiding leer je alles over het fijn bewerken van hout, plaatmateriaal, kunststof en andere moderne materialen. Het hanteren van (hand)gereedschappen en machines

CMS Poseidon

Een nieuwe CMS Poseidon is genstalleerd in Belgie. Deze portaalfrees machine met een 5 assige freesmotor en een 5 assige waterjet zal ingezet worden voor het produceren van vliegtuig onderdelen.

Nieuwe CMS Athena nu leverbaar

CMS Spa. heeft het model Athena een mooie update gegeven. Meer keuze's in type freesmotoren, diverse type gereedschapswisselaars en opspantafels, controls en freesbereiken. Dit alles voor zeer scherpe prijzen welke wij graag met u bespreken.

CMS en Aerospace

The prestigious University of Sheffield Advanced Manufacturing Research Centre (AMRC) with Boeing has established itself as a world-class centre for collaborative research worth 60 million GBP among the leading international aeronautical companies, government agencies and academic bodies. AMRC selected CMS and more specifically the Ares machine for drilling and assembling composite materials. The intelligent design,

CNC Team Nederland BV nu exclusieve dealer voor CMS in Belgie

Met gepaste trots willen wij u hierbij laten weten dat vanaf 1 Januari j.l. wij de exclusieve dealer zijn voor CMS in Belgie. Er zijn al 3 mooie projecten in Belgie verkocht, deze machine worden in de eerste helft van 2016 uitgeleverd. Tevens kunnen wij voor de bestaande CMS klanten in Belgie de service verrichten.

Uitbreiding servicedienst CNC Team

Op 4 Januari j.l. is onze service dienst uitgebreid met onze nieuwe college Tom. Tom heeft een afgeronde MTS werktuigbouw studie en is zowel elektrisch als mechanisch goed onderlegd. 

Automatische Masterwood nesting lijn voor Fred Constant

Fred Constant maakt unieke designs met een eigen persoonlijkheid. Bijzondere keukens, complete interieurs en markante woonproducten, zoals meubels. We werken met robuuste, massieve en natuurlijke materialen, en streven naar een tijdloos resultaat dat blijvend waarde toevoegt aan uw leven. U bent van harte welkom voor een bezoek aan Assendelft, waar al onze designs met de hand worden vervaardigd.

Masterwood nesting machine voor Hombergh Verpakkingen BV

Hombergh Lomm BV is al sinds 1959 gespecialiseerd in het maken van houten pallets en houten kisten. Gevestigd in Lomm bedienen wij de regio Venlo met alle soorten en maten houten pallets, kisten, displays en kratten. Daarnaast zijn wij uitgerust met een moderne schaverij en faciliteiten voor palletrecycling.De techniek staat voor niets. Zo ook in de assemblage van pallets en kisten. Een klein bouwtechnisch

2de CMS voor Fender Innovations

Fender Innovations brengt de fendermarkt een nieuwe innovatie, met een revolutionair intern ontwikkeld fendersysteem. We bouwen lichtgewicht, naadloze fenders, in elke maat en vorm, met verschillende dempingseigenschappen, toegespitst op de individuele eisen van uw vaartuig.

Masterwood Projekt 350 voor Lemmens & Lemmens Interieurbouw

Lemmens meubel- en interieurbouw laat u zien dat maatwerk niet alleen mogelijk is tegen zeer hoge prijzen. U heeft dan wel een product binnen staan waar met de grootste zorg en vakmanschap aan gewerkt is. De gebruikte materialen van de beste kwaliteit en alles handgemaakt in de modern ingerichte werkplaats waar u natuurlijk een kijkje mag komen nemen.

Masterwood voor Dema Interieurbouw

Dema Interieurbouw is een veelzijdige specialist in meubelmakerij en interieurinrichting. Alles wat Dema bouwt is maatwerk. Elk meubel en interieuronderdeel is uniek, zowel voor de particuliere als zakelijke klant.

Masterwood voor Motexion BV

Wij hebben alle oplossingen in huis om bestelwagens optimaal te beschermen.Het gebruik van onze producten voorkomt schade aan de lading, de bedrijfswagen en de inzittenden. Ons gamma wordt geleverd, inclusief bevestigingsmiddelen, in kant-en-klare pakketten, die zich dankzij hun perfecte pasvorm makkelijk laten monteren.Onze professionele producten staan garant voor kwaliteit en veiligheid.Kortom: de beste bescherming

CMS Ares voor Kors Kunststoffen BV

Kors Kunststoffen heeft genvesteerd in een CMS Ares voorzien van een automatisch magazijn.   Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij streven ernaar om binnen acht werkuren met een aanbieding op uw offerteaanvraag te reageren. Met vragen kunt u terecht bij uw persoonlijke aanspreekpunt. Dit is een van onze verkopers. Al onze verkopers beschikken over een gedegen technische achtergrond. Zij denken met

Warmerdam Speciaal Meubilair kiest voor Masterwood

Van Warmerdam Speciaal Meubilair BV (WSM) maakt sinds 1978 duurzame maatwerkmeubels voor intensief gebruik in het onderwijs, de zorg en overheidsinstanties. Voor deze bedrijven en instellingen is het van belang dat meubilair goed past en betrouwbaar is. U moet ervan op aan kunnen dat meubels na jaren van gebruik nog steeds naar behoren functioneren. WSM geeft u die zekerheid. Ons meubilair is molestbestendig en

IHV beurs succes voor CNC Team

De beurs kwam de eerste dag zeer moeizaam op gaan, toch hebben wij deze dag een paar mooie leads overgehouden. De tweede dag was onze stand druk bezocht en hebben we ook 2 mooie opdrachten weten af te ronden. Vandaag de derde dag en is normaal gesproken de drukst bezochte dag. Absoluut een goede keuze geweest om toch weer naar Gorinchem te gaan.

CNC TEAM NEDERLAND BV NU OOK DEALER VOOR CMS IN BELGIE

CNC Team Nederland BV is sinds September 2015 de nieuwe verdeler voor CMS Spa in Belgie. Wij hopen het grote succes van beide bedrijven in Nederland door te trekken in Belgie.  Momenteel hebben al behoorlijk wat Belgische relaties van CMS Spa de weg naar CNC Team gevonden. Onze techniekers hebben zeer veel kennis van het CMS product en kunnen u maximaal servicen. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderdelen

2de Masterwood portaalfreesmachine voor Techotrain

TechnoTrain BV is een betrouwbare en veelzijdige toeleverancier voor de bouw en houtindustrie op het gebied van CNC freeswerk. MissieTechnoTrain BV wil een toonaangevende speler zijn op het gebied van complexe houtbewerkingen in de hout- en bouwindustrie. VisieTechnoTrain BV creert het verschil. Door middel van slim programmeren spelen wij in op de behoefte van de klant in de hout- en kunststofindustrie.

Masterwood portaalfrees voor Hermens Meubel en Interieurbouw

Vakmanschap is meesterschap:Zeker een uitspraak die voor Hermens meubelbedrijf - interieurbouw B.V. geldt.Wij zitten al jarenlang in het vak. Meubelmakerij is onze ambacht en dat maakt ons tot een bijzonder meubel- en interieurbouwbedrijf.De vakbekwame en betrouwbare meubelmakers stellen kwaliteit als voorwaarde en vinden het een uitdaging om keer op keer met verrassende, vernieuwende maar bovenal praktische, degelijke

Model en Vormenbouw Haaksbergen krijgt 2de CMS geleverd

Matrijzen & Vormenbouw Haaksbergen is een jong bedrijf dat zich inmiddels een goede plaats verworven heeft in de markt van de thermo- vacumvorm industrie, dit komt mede doordat wij een modern machinepark bezitten. Wij ontwikkelen met behulp van een 3D CAD-CAM pakket zelf ook matrijzen en vormen en zijn oplossingsgericht bezig, daarna worden de matrijzen vervaardigd op n van onze cnc bewerkingscentra. Indien nodig

Tabb Interior Systems werkt met CMS Ares machine

TABB Interior Systems is a rapidly growing engineering and assembly company, focused on the production of interiors for public transport vehicles (Buses, Metro's, Ships, Trams and Trains). With manufacturing facilities in Germany and The Netherlands, and associated companies in Belgium. TABB Interior Systems are ideally situated to serve the international public transportation market. Our strengths are creativity,

2 nieuwe CMS machines voor Akaplast

Akaplast, top in vorm. Akaplast is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde vacumvormspecialisten in de Benelux. Klantgerichtheid en gezond ondernemerschap zijn de succesvolle bouwstenen van onze dynamische onderneming. Akaplast beschikt over state-of-the-art machines voor het vormen en afwerken van uw producten. Met ons uiterst moderne machinepark, ervaren medewerkers en een pragmatische

CMS Ares APC voor Sapa

Duurzame aluminium componenten Door aluminium, de extrusietechiniek en daaraan gerelateerde kennis voor iedereen beschikbaar te stellen, maken wij een mooiere toekomst mogelijk. Zo realiseren wij in nauwe samenwerking met onze klanten aluminium componenten die een duurzame oplossing bieden voor bijna iedere denkbare toepassing: - Hogere kwaliteit van het eindproduct;- Betere constructies;-

Meubel Martin in Amsterdam krijgt nieuwe Masterwood geleverd

Op het Prinseneiland in Amsterdam is al 25 jaar Timmerwerkplaats De Vijf Prinsen gevestigd. Hier wordt nog op traditionele wijze kwaliteit geleverd. Het plezier en het vakmanschap waarmee wij werken vindt u terug in onze werkstukken.Met verschillende zelfstandige ondernemers in huis, een meubel- maker, trappenmaker, scheepstimmerman en bouwtimmerman, zijn wij in staat om zeer diverse opdrachten uit te voeren. Door bewust

Oeben Woonservice kiest voor Masterwood

Ton en Melton Oeben (vader en zoon) hebben hun krachten gebundeld in Woonservice Oeben. Daarmee is een ervaring van ruim 30 jaar als meubelmaker/stoffeerder/interieurbouwer gecombineerd met een vakkundige moderne inbreng.  Woonservice Oeben richt zich op opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan kwaliteit en afwerking van het eindproduct.  Met onze ontwerpen, maatmeubelen en stofferingen bieden

Timmerteam BV kiest voor 5 assige portaalfrees type Masterwood Project 365

Het Timmerteam is opgericht in 1975 als  eenmanszaak  door J. de Boer.In 2000 is de zaak overgenomen door T. Bron en E. v/d HeuvelIn de loop der jaren is het bedrijf gegroeid en zijn er nu 14 man werkzaam.De naam zegt het eigenlijk al, voor al uw timmerwerk kunt u terecht bij Het Timmerteam BV.denk hierbij aan kozijnen vervangen/repareren, veranda's, deuren afhangen.Daarnaast zijn wij

5 assige CMS voor Meubitrend

Meubi Trend is de meubelfabriek uit Oss die sinds 1976 kwaliteitsmeubelen produceert in diverse stijlen. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met een selectieve groep detaillisten (woonwinkels), welke de verkoop van de meubels verzorgt. Puur vakmanschap Elk meubelstuk dat de fabriek in Oss verlaat, heeft een keurmerk van hoge kwaliteit. Door de combinatie van hoogwaardige materialen, ambachtelijk

Nieuwe Masterwood voor Verdam Interieurmakers

UW WENS VERVAARDIGDHet motto van Verdam Interieurmakers.Een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in maatwerk, waarin stijl, functionaliteit en een persoonlijk contact centraal staan.Kenmerkend voor Verdam Interieurmakers is dat op ambachtelijke wijze een perfect afgewerkt en zeer duurzaam product speciaal voor u wordt gerealiseerd.Hiervoor gebruiken wij alleen de beste en kwalitatief meest hoogwaardige

Nieuwe 5 assige Masterwood voor Interieur en Meubelbedrijf Schouten en Muis

ilt u eens iets anders dan de traditionele kast, het standaard bureau of de geijkte ontvangstbalie? Hebt u er behoefte aan om uzelf eens goed te onderscheiden van anderen, uw familie, of de concurrentie? Schouten & Muis maakt meubels en complete inrichtingen op maat, volgens uw wensen, ideen, het maakt niet uit hoe bijzonder deze zijn.  Misschien hebt u al een duidelijke tekening of blijft het bij een schets.

CMS voor Kock van Engelen Groep

De beschikbare kennis en ervaring van composiet materialen en processen is de basis van de continue groei van de Kock van Engelen Groep BV. Wij bieden een compleet pakket van diensten aan op het gebied van het ontwerp en productie van composiet producten en systemen. 

Summa college kiest voor hun opleiding voor 5 assige Masterwood machine

Woningen, fabrieken, kantoren en schepen: overal wordt gebouwd. Daarbij zijn veel verschillende vaklieden nodig. Bijvoorbeeld ontwerpers en tekenaars in de voorbereidingsfase, timmerlieden en metselaars voor de bouw zelf en stukadoors voor de afwerking. Studierichtingen Bij Summa Bouw & Infra kun je verschillende kanten op. Globaal kun je denken aan de volgende richtingen: Bouw (woningen, kantoren, industrie)

van Lee Interieurbouw gestart met Masterwood CNC machine

T.Y. van der Lee Meubel- en Interieurbouw houdt zich sinds 1999 bezig met het maken van meubilair op maat, zoals kasten, tafels, keukens, ramen en kozijnen en kindermeubels. Ook maken wij bureaus, balies en winkel- en scheepsinterieurs. Wij combineren ambachtelijk vakmanschap met de beste materialen om de meubels helemaal naar uw ontwerp en wens te vervaardigen.Dit maakt uw interieur persoonlijk en uniek.Bij T.Y. van

5 assige CMS voor Bone Solid

Bone Solid, een grote verwerker van LG HIMACS en CORIAN heeft gekozen voor een 5 assige CMS freesmachine met een hoge Z-as.  Met deze machine kiest dit vooruitstrevende bedrijf voor de 4x voor een CNC gestuurde freesmachine van CNC Team Nederland BV

Houtpro+

Onze stand werd tijdens de beurs HoutPro+ goed bezocht. Veel geinteresseerde bedrijven kwamen bij de high end oplossing van Masterwood Spa en CMS Spa kijken.  4 CNC gestuurde freesmachines welke allemaal in produktie waren. Een echte eyecatcher was de CMS Athena machine, waarop uit een Solid materiaal een vrouwelijke torso werd geproduceerd. Wij willen graag langs deze weg alle bezoekers bedanken voor

Borgmans Interieurbouw kiest voor Masterwood

Borgmans Interieurbouw heeft gekozen voor de Masterwood CNC portaal freesmachine. Deze week heeft ons service team de machine inbedrijfgesteld bij Borgmans.  Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk interieurs voor particulieren en bedrijven.Op onze website vindt u uitgebreide informatie en foto's van door ons gemaakte keukens, badkamers, slaapkamers, kasten, balie's

VKF Vacuumvorm Techniek heeft CMS machine

Over ons  Jarenlange ervaring in de kunststofbewerking maakt ons een kompetente partner voor het produceren van uw vacumgevormde - en onze standaard kunststof producten.Wij begeleiden u van het idee tot en met het eindproduct. Test ons!VacumvormenEen van onze belangrijkste productietechnieken is vacumvormen (ook wel thermovormen genoemd). Een verwarmde kunststof plaat wordt door middel van vacum om de matrijs

DZU Uitvaartkisten kiest voor Masterwood 5 assige freesmachine

Het bedrijf is de afgelopen decennia uitgegroeid tot de twee na grootste uitvaartkistenfabriek van Nederland. Naast onze klanten uitvaartondernemers in Nederland bedienen wij tevens Belgi en Duitsland. DZU heeft circa 25 personeelsleden en is daarmee klein genoeg om snel te kunnen schakelen en groot genoeg om professioneel te kunnen handelen. Alle medewerkers zijn gespecialiseerd in de productie en levering van uitvaartkisten

Theuws en Hoskam Meubel en Interieurbouw

De nieuwe Masterwood Projekt 350 is in bedrijf bij Theuws en Hoskam Meubel en Interieurbouw. Dit jonge en dynamische bedrijf heeft naar een gedegen marktonderzoek gekozen voor de Masterwood portaalfreesmachine. Deze machine is voorzien alle funkties welke voor een interieurbouw bedrijf nodig zijn.

Masterwood voor Kloek Pallets Kampen BV

Kloek Pallets Kampen B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verhuur, reparatie en in- en verkoop van nieuwe en gebruikte houten pallets. Ook specialiseren we in plastic pallets, kisten, vlonders en randen. Bijna al onze pallets zijn uit voorraad leverbaar. Wij zijn in staat pallets in alle gewenste afmetingen te maken. Ook beschikken wij over een droog/behandelkamer

3de CMS 5 assige machine voor DTC

DTC is a custom moulder of continuous fibre reinforced thermoplastic polymer (CFRTP) components. Manufactured products are used in many structural applications where low weight and high strength are crucial. Using a short cycle thermoforming process, we mould fabric and tape reinforced thermoplastics into 3D components at a high production rate. 90% of the customers are found in the aerospace industry, where our thermoplastic

Technishow 2014 succes voor CNC Team Nederland BV

De Technishow in Utrecht was een absoluut succes voor CNC Team Nederland BV. Veel nieuwe klanten hebben de oplossing van CMS gezien. Met veel van deze bedrijven zijn wij ondertussen in gesprek voor een mogelijke investering. Wij bedanken alle bedrijven welke de moeite hebben genomen om onze stand te bezoeken.

Masterwood nesting machine voor Kiro Flightcases

Kiro fligtcases is uw adres voor betaalbare, customizable flightcases van uitzonderlijke kwaliteit. Vanuit Geldrop maken en repareren wij voor een uiteenlopend klantenbestand van DJ's tot gezinnen, van marketeers to winkeliers - flightcases geheel op maat tegen een uitermate concurrerende prijs.

CNC Team aanwezig tijdens de JEC in Parijs

Wij ontvangen u graag in de stand van CMS in gebouw 7.2 standnummer Q68. Tijdens de JEC zullen wij de CMS Antares demonstreren. Tevens zal er speciale aandacht zijn voor het chassis van de Alfa Romeo 4C.

CMS machine maakt de monosocgue Alfa Romeo 4C

CMS heeft samen met Alfa Romeo een speciaal projekt gedaan voor de monosocque van de Alfa Romeo 4C. De CMS Ares produceerd uit het CFRP materiaal de compleet monosocque van deze revolutionaire auto. Op het onderstaande internet adres kunt u de video bekijken.   http://www.cmsindustries.us/cms_serves_alfa_romeo

Vakbeurs voor de interieurbouw en kunststof branche

Ook dit jaar zullen wij weer aanwezig zijn op de vakbeurs voor de interieurbouw en de kunststof branche. Deze vakbeurs wordt gehouden van 25 t/m 27 maart 2015 te Hardenberg. Bezoekt u onze stand, en laat u verrassen door de mogelijkheden van CNC techniek.

eNeN Interieurbouw

Onze zakelijke, particuliere en zorggerichte klanten bieden wij met onze meubels maatoplossingen voor hun inrichting. Ons vakmanschap zetten wij in voor onder meer kantoren, woonhuizen en restaurants. In de zorg werken wij met name voor ziekenhuizen, tandartspraktijken, huisartsenpraktijken en kinderdagverblijven.Wij hebben ervaring met uiteenlopende stijlen en kennis van diverse materialen, zoals gemelamineerd spaanplaat,

CMS Poseidon voor MVH

Vooruitlopend op de levering van de CMS heeft onze klant alvast een billboard op zijn pand geplaatst om de markt dit te laten weten. Vanaf halverwege 2014 kunt u hier terecht voor het frezen van grote onderdelen uit diverse materialen. Als de machine geplaatst is zullen wij u verder op de hoogte brengen.

de Roode Interieurs kiest in 2014 voor Masterwood

Het jaar is net begonnen, toch hebben wij vorige week alweer een nieuwe Masterwood mogen leveren aan een nieuwe klant. Deze keer gaat de Roode Interieurs uit Oss werken met een nieuwe Masterwood Projekt 350. Wij wensen Jeroen de Roode veel succes met zijn nieuwe aanwinst.

3de plaats World Solar Team Twente

Mede dankzij onze klant MME Technology heeft het World Solar Team Twente de 3de plaats behaald tijdens de solar race in Australie. MME Technology uit Wierden heeft de carbon body en paneelonderdelen van de solar auto bewerkt. Deze onderdelen zijn bewerkt op een door CNC Team Nederland BV geleverde CMS Ares 5 -assige portaalfrees machine.

Beks Systemen kiest voor Masterwood

Wij zijn een kleinschallig en dynamisch bedrijf uit Valkenswaard, dat zich al sinds 2002 bezighoudt met het efficinter inrichten van bedrijfswagens. Zo zijn we gekomen tot de ontwikkeling van een unieke, nieuwe manier om uw bedrijfswagen vele malen efficinter in te richten.Wij zijn fabrikant en treden tevens op als groothandel. Als fabrikant hebben wij productontwikkelingen hoog in het vaandel staan. In deze rol

2de portaalfreesmachine voor MARIN

Al heel snel naar het leveren van de eerste CMS 5 assige freesmachine bij MARIN, heeft MARIN besloten een 2de nesting machine aan te kopen. Deze nesting machine heeft een freesbereik van 3.800 x 1.600. Ook nu weer is er gekozen voor een machine van CNC Team Nederland BV.  

CNC Team aanwezig tijdens de Euromold

De EUROMOLD welke werd gehouden in Frankfurt van 3 tot 6 December was weer een groot succes voor CNC Team Nederland BV. Vele klanten welke aktief zijn in het maken van mallen en matrijzen wisten onze stand weer te vinden. Tijdens deze beurs is de CMS Antares gedemonstreerd.  

Masterwood TF voor de Houthal

De Houthal in Almelo kan al het hout en plaatmateriaal volledig bewerkt leveren. Voor het uitbreiden van de produktie is er gekozen voor de zeer flexibele Masterwood Projekt TF.  

!!!NIEUW MASTERWOOD PROJEKT 365!!!!

Masterwoord blijft ontwikkelen, de nieuwe Projekt 365 is nu leverbaar en zal de Projekt 355 serie vervangen. Dit nieuwe model heeft de volgende voordelen zonder dat er een prijsverhoging is.   - Freesbereik standaard 1.520 mm i.p.v. 1.335 mm - Automatische tafel optioneel - Machine zowel 3 als 5 assig - Meerdere vertikale freesmotoren mogelijk - Meerdere horizontale freesmotor mogelijk - Transportband standaard -

3de CNC machine voor DTC in Almere

DTC uit Almere heeft wederom gekozen voor een CNC gestuurde portaalfreesmachine van CNC Team Nederland BV.   DTC is a custom moulder of continuous fibre reinforced thermoplastic polymer (CFRTP) components. Manufactured products are used in many structural applications where low weight and high strength are crucial. Using a short cycle thermoforming process, we mould fabric and tape reinforced thermoplastics into

ToXpress kiest voor Masterwood

Naar een aantal jaren met een Biesse gewerkt te hebben heeft To Xpress gekozen voor een portaalfrees machine van Masterwood. Deze nesting machine heeft een groot freesbereik en is voorzien van alle denkbare opties.   U wilt een interieur met de juiste expressie? Een interieur dat voor u werkt en zo bijdraagt aan uw rendement? ToXpress creert deze expressieve interieurs. Interieurs die maken dat uw

Houtindustrie Ideaal kiest voor 5 assige Masterwood

Houtindustrie Ideaal is een no-nonsense deurenfabriek. Al sinds 1958 produceren we binnendeuren voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. Wij maken deuren met rele functionaliteit voor een normale prijs. Wilt u een binnendeur met bijzondere specificaties zoals geluidwerende, brandwerende of verdiepingsscheidende deuren, dan bent u ook zeker bij ons aan het goede adres. Maar we zullen deze alleen adviseren en inzetten

5 assige Masterwood voor Nifem

NIFEM is een internationaal opererende organisatie die gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van winkelinrichting. NIFEM is actief in o.a. de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Itali, Turkije en Rusland. NIFEM is gespecialiseerd in inrichting van tuincentra, bloemenwinkels, dierenwinkels en lifestyle winkels. Zowel voor nieuwbouw als verbouw van uw tuincentrum of winkel helpt NIFEM u graag.

Martime Research Institute Netherlands (MARIN) heeft een CMS geleverd gekregen

The Maritime Research Institute Netherlands was founded in 1929 as the Netherlands Ship Model Basin (NSMB) by the Dutch government and industry. Work was started in 1932, following completion of the deep water towing tank. To cope with the ever-increasing demands of the industry for research in the fields of powering performance, seakeeping and manoeuvring, including shallow water effects, cavitation, vibration, noise

Almo Woodproducts krijgt nieuwe Masterwood Projekt 15.38 geleverd

ALMO Woodproducts is een jonge in 2007 opgerichte nieuwe vennootschap die de beste ervaring, kennis en het vakmanschap van Houtwarenbedrijf Heesakker BV te Valkenswaard en het onlangs overgenomen Boerboom massief - voorheen De Rooij houtbewerking te Middelbeers - heeft gecombineerd in een moderne nieuwe opzet. Ruim 40 jaar knowhow en een zeer ruime ervaring op het gebied van de houtbewerking als een belangrijk element

Interieurbouw en Kunststof vakbeurs succes voor CNC Team

De Interieurbouw en Kunststof vakbeurs welke werd gehouden in de evenementenhal i Hardenberg was een succes voor CNC Team. Veel bedrijven wisten ons te vinden en lieten zich informeren over CNC gestuurde freesmachines. Wij willen alle relaties bedanken voor hun bezoek aan onze stand.

5 assige CMS Antares voor Model Vorm Makerij Hengelo

MVM Model Vorm Makerij BV is in 1997 opgericht in Hengelo. Deze Twentse stad kent een rijke historie in de metaalindustrie en de toelevering voor deze branche. MVM begon als eenmansbedrijf in het centrum van de stad. Mede dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van modelmaken wist het bedrijf zich al snel een stevige marktpositie te verwerven. Als gevolg van de toename van het aantal personeelsleden

5 assige CMS Antares voor modelmakerij Aneko

Fingerspitzengefhl. En 40 jaar ervaring, dat is wat modelmakerij Aneko in Tholen uniek maakt.   Over dat Fingerspitzengefhl: een goede modelmaker kan niet zonder. Hij moet de precisie bezitten om tot op de tiende millimeter nauwkeurig te werken. Andr van Koeveringe beheerst die kunst al ruim 40 jaar. Zijn kennis en kunde heeft hij overgebracht op zijn team van ervaren modelmakers. Samen maken zij Modelmakerij

Bert Aarts Meubelen kiest voor de Masterwood 355L 5 assige portaalfrees

Bert Aarts Meubelen BV is een bedrijf wat u een ruim assortiment betaalbare kwaliteitsmeubelen aanbiedt. Ook indien u buitengewone wensen heeft kunnen wij u van dienst zijn, met de door ons zelf op maat gemaakte meubelen uit eigen werkplaats in verschillende houtsoorten (eiken, noten, kersen, grenen, vuren, ...).

2de Masterwood voor Tekton Interieurbouw

Tekton interieurbouw staat al sinds 1977 garant voor kwaliteit maatwerk op interieurbouw gebied. Of het nu gaat om een receptiebalie, vergadertafel, pantryblok, buffetmeubel, kastenwand, keuken of inloopkast, voor al u interieurwerk kunnen wij in overleg een passende oplossing bieden. In samenwerking met architecten en binnenhuis architecten en naar de wens van particulieren zijn al vele unieke projecten tot stand gekomen.

5 assige Masterwood voor Bone Solid, de 3de Masterwood in het bedrijf

Bone Solid BV is een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het verwerken van de zogenoemde "Solid Surface" producten.Circa 10-jaar geleden is het eerste contact ontstaan met Solid Surface en het eerste enthousiasme voor het material gewekt.Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de oprichting van een 100% specialistisch bedrijf met de hoogste kwaliteitsstandaard en kennis op dit gebied.Dit is door de producenten

Katsvanhout Interieurbouw start 2013 goed met nieuwe Masterwood

Katsvanhout is een jong bedrijf, gespecialiseerd in maatwerk interieurs voor particulieren en bedrijven. Balies, keukens, kastenwand, radiatorombouw, badkamer meubels en andere interieurwerken.   Eigenaar Mark Kats deed zijn kennis op aan het Hout en Meubilerings College te Rotterdam. Hier leerde hij de kneepjes van het vak. Mark kreeg een passie voor het vak en er ontstond een liefde voor hout.  

3D EPS krijgt CMS geleverd

3D EPS heeft de nieuwe CMS geinstalleerd gekregen. Deze machine met een groot werkbereik en een hoge Z-as zal ingezet worden voor het frezen van grote werkstukken uit diverse materialen.

Masterwood werkt samen met Pallete CAD

De eeste machine in Nederland zijn voorzien van de koppeling met Pallete CAD. De 3D-planningssoftware van Palette CAD dekt de verschillende domeinen van de binnenhuisarchitectuur af en betekent niet alleen voor handwerkbedrijven, maar ook voor interieurarchitecten en ontwerpbureaus een ware verlichting van het werk. Dankzij de snel aan te leren functies van het programma kunt u voorwerpen in een

CNC Team aanwezig tijdens de Eurmold 2012

Tijdens de Euromold 2012 welke wordt gehouden van 27 tot 30 November te Frankfurt. Gedurende deze beurs zullen wij de nieuwe CMS Antares live demonstreren. Graag ontvangen wij u op onze stand tijdens deze beurs. Indien mogelijk maken wij graag vooraf met u een afspraak om u alle details van onze machines te laten zien.

CMS met draaitafel voor Exposchuim BV

ExPoSchuim is reeds 35 jaar een vooraanstaand producent van EPS. In al die jaren hebben wij een enorme ervaring opgebouwd en bewezen een solide en betrouwbare partner te zijn voor vele branches. Van de professionele bouw, GWW en industrie tot en met de DHZ-markt. Onze medewerkers zijn allemaal vakmensen met hart voor de klant, de zaak en het product dat wij maken. EPS is onze ziel en zaligheid en kent

3de Masterwood voor Willemsen Scheepsbetimmeringen en Interieurbouw BV

Iedereen heeft wel een interieur. Iedereen heeft daar ook wel een gevoel, een idee bij. Soms heel uitgesproken. Soms alleen in ruwe contouren, in een bepaalde stijl of in een favoriete kleur. Daar begint het werk van Willemsen Interieurbouw & scheepsbetimmering. Eerst het vertalen van de eisen en wensen van de opdrachtgever in een doordacht plan. En daarna dat plan vertalen in concrete productie binnen de grenzen

Greijn Form BV krijgt CMS Ares 60-26 PX5

Greijn Form Technics is een dynamische onderneming welke zich hoofdzakelijk bezig houdt met  vacumvormen en het thermisch en machinaal bewerken van diverse kunststof producten.Met ons zeer flexibele team met veel mensen met een jarenlange ervaring en een uitgebreid machinepark en eigen modelmakerij, welke ondersteund wordt door onze eigen 3D CAD/CAM afdeling, kunnen wij uw matrijzen en kunststof producten zowel

Nieuwe Masterwood Projekt 355L voor van Ham

van Ham heeft gekozen voor de nieuwe Masterwood Projekt 355L. Deze 5 assige portaalfreesmachine heeft een freesbereik van 5200 x 1300 en is standaard voorzien van een boorunit, transportband, zware vacuumpomp, vloeistof koeling etc..

System Flex met Masterwood in de CNC techniek

Scheidingswanden voor flexibele, functionele en esthetische werkomgevingen System Flex in Dongen produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige scheidingswanden of systeemwanden. Met de stijlvolle wandsystemen van System Flex creert u in elke omgeving snel en eenvoudig, fraaie en functionele ruimten. Onze hoogwaardige en duurzame wandsystemen zijn ideaal voor het inrichten van een flexibele werkomgeving of wanneer

CNC Team aanwezig tijdens de PROWOOD 2012

Zoals u wellicht heeft vernomen is de de beurs Hout 2012 afgeblazen. Echter hebben wij met Masterwood en CMS toch een aantal interessante nieuwe ontwikkelingen welke wij u niet willen onthouden. Tijdens de beurs PROWOOD 2012 welke wordt gehouden in Gent (B) van 21 tot 25 Oktober. Wij verwelkomen u graag op de stand van DV Special Machines BVBA, hier zullen de mensen van CNC Team Nederland BV de gehele beurs aanwezig

CMS machine voor IFG in Gemert

IFG is een specialist op het gebied van foambewerking en foamafwerking. Al 15 jaar onderzoekt, ontwikkelt en produceert IFG foambewerkingen en foam-afwerkingen. Wij richten ons vooral op series waarbij een hoge mate van specialistische kennis en nauwkeurigheid wordt vereist. Kennis van het materiaal, maar ook van de technieken die nodig zijn om het foam de vereiste vorm te geven. Met een aantoonbaar trackrecord op het

Huntjes Interieurbouw kiest voor Masterwood

MAATWERK EN PERFECTIE Huntjens Interieurbouw biedt vakwerk op het gebied van houtbewerking voor interieurs. Pascal Huntjens heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van meubels, badkamers en keukens. Een uniek meubel in uw interieur? Huntjens Interieurbouw kan deze wens in vervulling laten gaan.

Willemsen Interieurbouw en Scheepsbetimmering krijgt 3de Masterwood

Willemsen Interieurbouw en Scheepsbetimmeringen BV te Huissen heeft de 3de Masterwood CNC gestuurde machine in ontvangst genomen. De Masterwood Projekt 5000L is in gebruik genomen. Het betreft een 5 assige portaal freesmachine met een bereik van 5.200 x 1.860.   Iedereen heeft wel een interieur. Iedereen heeft daar ook wel een gevoel, een idee bij. Soms heel uitgesproken. Soms alleen in ruwe contouren, in een

Nieuwe modellen bij Masterwood

Op de Tehnodomus in Rimini heeft Masterwood hun gehele nieuwe range van modellen aan de markt voorgesteld. Door middel van onze nieuwsbrief en onze website zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van deze modellen.

CNC Team aanwezig op Technodomus

De technisch adviseurs van CNC Team zullen aanwezig zijn tijdens de beurs Technodomus te Rimini. U kunt ons vinden op de stand van Masterwood en/of CMS. Graag laten wij u de nieuwste technieken op CNC gebied zien. De beurs worddt gehouden in Rimini van 20 - 24 April 2012

Storm en Zoon kiezen voor 5 assige Masterwood portaalfrees

Welkom bij Storm & Zoon   Wij zijn een familie bedrijf dat is gestart in 1986 als aannemer in de utiliteitsbouw . Daarnaast is onze grote passie interieurbouw , welke nu 50%van onze werkzaamheden omvat. Wij hebben een moderne werkplaats met alle machines die nodig zijn voor onze hoge standaard in kwaliteit. Alle machines zijn CnC gestuurd en niet ouder dan 5 jaar . Onze klanten stellen hoge eisen aan de kwaliteit

Masterwood en Colombo sluiten zakelijke overeenkomst

Nieuws van de Masterwood site. new business cooperation! 2012 February 20thIn December 2011 a business cooperation was signed between Masterwood and Colombo Angelo e Figli Srl. The agreement stipulates the granting of Masterwood exclusive sales of some CNC machining centers for windows manufactured by Colombo.The range AF 60 e AF 100 are CNC machining centers with full automated control, allowing to perform the

Grote CMS machine voor de EPS industrie

CNC Team Nederland BV heeft afgelopen week een grote opdracht gekregen voor het leveren van een CMS freesmachine voor het produceren van EPS platen. Wij zullen u op onze website op de hoogte houden wanneer deze machine geplaatst is.

Vakbeurs Interieurbouw en Kunststof in Hardenberg goed bezocht!

Wij hebben deel genomen aan de vakbeurs Interieurbouw en Kunststof in Hardenberg. Tijdens de beurs hebben wij de Masterwood Projekt 355, 5 assige CNC gestuurde portaalfrees aan de markt voorgesteld. Voor deze machine was tijdens de beurs zeer veel belangstelling. Met de Masterwood Projekt 355 worden de mogelijkheden op CNC gebied bijna onbeperkt en betaalbaar voor bijna iedereen.

CNC Team officieel lid van de vereniging van Modelmakers

CNC Team Nederland BV is officeel lid geworden van de vereniging van modelmakers de NVVM. CNC Team heeft zeer veel machine geleverd van Masterwood en CMS binnen de modelmakers wereld. Vanuit onze klanten kring is gevraagd om onze kennis te delen met de branche vereniging.

Attaca kiest voor de 5 assige Masterwood Projekt 355L

ATTACA is producent van kwalitatief hoogwaardige mobiele wandsystemen. De diep gewortelde kennis en expertise van het team achter ATTACA voert terug naar 1976 en heeft inmiddels tot een bewonderenswaardige lijst aan toonaangevende referenties. Met BREEVELD als grootste afnemer heeft ATTACA zelf een voorname positie in de Benelux.

CMS op de JEC in Parijs 2012

Tijdens de JEC welke wordt gehouden op 27/28 en 29 Maart in Parijs zal CNC Team aanwezig zijn op de stand van CMS. Tijdens deze beurs zullen wij de CMS Antares exposeren.  

Design meubelen kiest voor Masterwood Projekt 3005

Design meubelen heeft gekozen voor de Masterwood Projekt 3005 5 assige CNC gestuurde freesmachine. Bij Design Meubelen worden uit MDF hoogwaardige kasten geproduceerd welke in diverse RAL kleuren hoogglans worden gespoten. Op afspraak kunt u deze machine bij onze klant in bedrijf zien.

van Leth Interieurbouw verder met Masterwood

van Leth interieurbouw  Wij bouwen aan binnen! Modern in comfort, comfortabel in design interieur voor het leven Bouwt interieur dat leeft! Modern in comfort, comfortabel in design Uit een volmaakte vorm creren we interieur van vrijzinnige en moderne materialen. Een interieur ontstaat in fasen, gedeeltelijk of compleet. Een prachtige wisselwerking tussen wensen en onuitputtelijke mogelijkheden...

Dutch Thermoplastic Components krijgt 2de CMS Ares machine

DTC is a custom moulder of continuous fibre reinforced thermoplastic polymer (CFRTP) components. Manufactured products are used in many structural applications where low weight and high strength are crucial. Using a short cycle thermoforming process, we mould fabric and tape reinforced thermoplastics into 3D components at a high production rate. 90% of the customers are found in the aerospace industry, where our thermoplastic

Heran Frezerij BV krijgt 4de CNC gestuurde Masterwood

Wederom heeft Heran Frezerij gekozen voor een Masterwood portaal freesmachine. Deze keer is gekozen voor de 21.42 5 assige machine. Deze machine met een 5 assige freesmotor en een boorunit heeft een bereik van 4.200 x 2.200. Tevens is deze machine voorzien van een speciaal systeem waarmee het mogelijk is om meerdere platen gelijktijdig te frezen.

5 assige portaal freesmachine voor HQ Pack

Hq pack the art of packaging heeft de nieuwe 5 assige portaal freesmachine van Masterwood geinstalleer gekregen. Hq pack verstaat als geen ander de kunst van het verpakken. Al meer dan een kwart eeuw verstaan zij de kunst van het verpakken van hoogwaardige industriele verpakkingen.

Riho Techniek BV

Riho-Techniek is al meer dan 25 jaar een gerenommeerd bedrijf in de technische installatie-branche. Het heeft alles onder n dak om iedere uitdaging op het gebied van vloer- wand- en plafondverwarming aan te kunnen. Wat koeltechniek betreft wordt eveneens expertise geboden. De grote kracht van het bedrijf is de flexibiliteit en innovativiteit. Riho-Techniek is tevens een enthousiast en veelzijdig bedrijf.Waar

CNC Team naar de vakbeurs Bouwcompleet te Venray

Op 8, 9 en 10 November wordt de vakbeurs bouwcompleet te Venray gehouden. CNC Team Nederland BV zal hier aanwezig zijn met de machine van Riho Techniek BV. Riho Techniek BV is een bedrijf wat gespecialiseerd is, in het frezen van panelen voor de vloer en wand verwarmings markt.  

Kunststof en Interieurbouw beurs in Gorinchem goed bezocht

CNC Team Nederland BV heeft een goede beurs gehad tijdens de Kunststof en Interieurbouw vakbeurs te Gorinchem. Tijdens deze 3 daagse beurs hebben wij veel nieuwe relatie mogen verwelkomen. Vanuit de markt was er veel interesse voor de Masterwood oplossingen. Relaties investeren ook in de tijd in CNC techniek.  

Kwaliteit van Masterwood voor Rossen Interieurbouw

Ferdinand Rossen Interieurbouw maakt alles op het gebied van interieur, helemaal voor op u maat. Tijdens een eerste gesprek onstaan ideen, waarmee we samen tot een goed passend basisplan komen. Bij de uitvoering hiervan maken wij gebruik van duurzame materialen. Elk gewenst materiaal is mogelijk. Al onze producten worden in eigen werkplaats gemaakt en tot in finesse afgewerkt. Hierbij moet u denken

Heran Frezerij kiest voor 5 assige nesting machine van Masterwood

Heran heeft gekozen voor een 5 assige nesting machine van Masterwood. Deze machine heeft een frees bereik van 4.200 x 2.200 en is voorzien van een 18,5 PK vloeistof gekoelde freesmotor. Tevens is er een grote gereedschap wisselaar en een boorunit op deze machine gemonteerd. De aansturing zal verzorgt worden door Alphacam welke wordt vertegenwoordigd door Proteus BV.

Emo groot succes voor CNC Team

Tijdens de EMO in Hannover heeft CNC Team een grote aanloop gehad van bedrijven uit Nederland. Bedrijven welke zich aan het orienteren zijn voor een CNC gestuurde freesmachine voor het bewerken van aluminium en composiet delen.

Met Leebo kun je alles maken!

Leebo intelligente bouwsysteem heeft deze tekst als slogan voor hun kwaliteit. De intelligentie en de kwaliteit van de Masterwood 21.42 CNC gestuurde nesting machine is dan ook de keuze geworden van Leebo.  Met Leebo kun je alles maken!   Dat is het meest belangrijke motto van Leebo Intelligente Bouwsystemen. Dit is de kracht van Leebo, al sinds 1989 is dit zo geweest. De klant is koning, meedenken met

CNC Team aanwezig tijdes de EMO in Hannover

Tijdens de EMO te Hannover zal CNC Team Nederland BV aanwezig zijn met de nieuwe CMS Ares. De EMO wordt gehouden van 19 tot 24 September. De EMO is wereldwijd de meest toonaangevende beurs op het gebied van metaalbewerking. Indien u interesse heeft om onze stand te bezoeken en volledig geinformeerd te worden over de mogelijkheden met CMS, verzoeken wij u vriendelijk vooraf een datum en tijd af te spreken.

CMS Ares voor MME Technology

Management, Manufacturing en Engineering staat voor een gedegen aanpak van integrale en individuele machine- en modulebouw projecten die niet op een bepaalde branche zijn afgestemd.MME is een geavanceerd bedrijf in Wierden dat diverse disciplines omvat op het gebied van ontwerp en fabricage, constructies, materialen, besturing en montage.Besturingen worden uitgevoerd voor hydraulische, elektrische en pneumatische systemen

3de CMS voor Belgraver Aircraft Interiors

De 3de CMS machine is in bedrijf genomen bij onze klant Belgraver. Het hoge service nivo van CNC Team, en de kwaliteit van de CMS machine heeft wederom de doorslag gegeven.    Over Belgraver:   Belgraver Aircraft Interiors, founded 1956 and strategically based near Amsterdam Airport, the Netherlands and in Dubai, United Arab Emirates, manufactures a wide variety of non-structural aircraft interior

Brover kiest voor nesting lijn van Masterwood

Naar een uitgebreide markt verkennning, en verschillende demos bij diverse merken heeft de directie van Brover besloten voor de flexibele oplossing van Masterwood. De nesting lijn van Masterwood is voorzien van een automatisch laad en los systeem. Deze produktie lijn heeft de mogelijkheid om volledig onbemand te produceren. Brover biedt branchegerichte bedrijfswageninrichtingen. Onze kracht is een jarenlange branche

Opmaat Interieurs kiest voor de Masterwood Projekt 210

Op Maat Studio is de ideenkeuken van het bedrijf. U kunt hier vrijblijvend binnenlopen.In onze digitale toonzaal is ons werk te bekijken.Ook zijn hier alle materialen te zien waarmee wij werken.Karin Elferink en Bart Kempinga zijn de vormgevers.Zij begeleiden ook de productie en de uiteindelijke afronding van de projecten.

Deko Interieurs frezen met de nieuwe Masterwood

Deko Interieurs heeft de nieuwe Masterwood geinstalleerd gekregen. Na een tijd van vergelijken en diverse technieken bekijken is de keuze gevallen op Masterwood. Het wachten is nu voorbij en kan er geproduceerd gaan worden. Wij wensen Deko veel succes met de nieuwe aanwinst.

Masterwood lanceert de nieuwe Projekt 110M

Door de vele vraag vanuit onze nederlandse klanten voor een kleine compacte portaal freesmachine heeft Masterwood de 110M op de markt gebracht. De Projekt 110M kenmerkt zich door de stabiele bouw van de grotere modellen. Deze machine heeft standaard een HSK 63-F gereedschapopname en is voorzien van een zware freesmotor. De machine is verder uitgerust met een grote vacuumpomp en een lignestone vlakke tafel. Tevens

CNC Team op de LIGNA te HANNOVER

Tijdens de LIGNA te Hannover zullen de technisch adviseurs van CNC Team de gehele beurs aanwezig zijn. U kunt onze mensen vinden op de stand van:   Masterwood hal 25 standnummer B 61 CMS           hal 25 standnummer C 62   Tijdens deze beurs demonstreren wij u graag de noviteiten van deze topmerken. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje

Dutch Quality Group heeft nesting lijn van Masterwood

De Dutch Quality Group te Waalwijk heeft hun nieuwe fabriek betrokken. In deze fabriek is de automatische nesting lijn van Masterwood geinstalleerd. Alle te produceren onderdelen zijn ruim van te voren digitaal ingemeten en de produktie kan eind deze week aanvangen.

Keukenatelier van Mulken heeft een nieuwe Masterwood

Keukenaterlier Gerard van Mulken heeft de nieuwe Masterwood geinstalleerd gekregen. Van Mulken maakt high-end keukens en heeft voor de Masterwood, ervaringen gehad met andere merken CNC machines. Vanuit kwaliteits oogpunt is er gekozen voor de portaal machine van Masterwood.

Interieurpartners kiezen voor Masterwood Projekt 310V3

Wederom kiest een interieurbouw bedrijf voor de kwaliteit van Masterwood. Interieurpartners te Roosendaal heeft naar een grondig markt onderzoek gekozen voor de kwaliteit van Masterwood. De Projekt 310 in deze serie is standaard voorzien van een C-as. U kunt deze machine live in produktie, in werking zien.

Meubelmakerij "het Klein Domein"

Bij meubelmakerij "het Klein Domein" is de Masterwood Projekt 310M geplaatst. Op deze machine wordt hoofdzakelijk uit multiplex meubels gefreesd voor kinderdag verblijven.

Meubelmakerij

Meubelmakerij "het Klein Domein" heeft de Masterwood Projekt 310M in bedrijf genomen. Deze nesting machine met een freesbereik van 3.600 x 1.530 zal ingezet worden voor het produceren van meubels voor o.a. kinderdag verblijven.

VRI Interieurbouw in Amerongen krijgt de Masterwood CNC geplaatst

VRI Interieurbouw te Amerongen welke zijn gespecialiseerd in exclusieve landelijke keukens heeft de nieuwe Masterwood geinstalleerd gekregen. Naar een grondige analyse in de markt van CNC gestuurde machine is er voor de kwaliteit en gebruiksvriendelijke software voor Masterwood en CNC Team gekozen.  

Masterwood komt met de NIEUWE PROJEKT 210

Masterwood introduceerd de NIEUWE Projekt 210. Hiermee wil Masterwood ook de top kwaliteit bereikbaar maken voor een grotere markt. De nieuwe Projekt 210 kan voorzien worden van de bekende tubeless tafel en met een lignestone vlakke tafel voor nesting applicatie. Uiteraard is ook voor dit model alleen het beste goed genoeg. De standaard 12,5 PK freesmotor met een HSK 63-F opname heeft zijn kwaliteiten meer dan bewezen.

4de CMS machine voor Akaplast BV

Akaplast BV welke in het verleden altijd al zaken deed met CMS heeft de 4de CMS machine geleverd gekregen. Deze machine wordt ingezet voor het frezen van grote thermoforming onderdelen.

Open dag voor de timmerindustrie bij CMS succesvol

De 3 opendagen welke gehouden zijn bij CMS zijn zeer succesvol geweest, alleen de vrijdag was het vanwege de sneeuwval minder druk omdat het dal waar de CMS fabrieken zijn moeilijk begaanbaar was. De CMS Pro Evolution Twin heeft live zijn capaciteiten laten zien. Deze machine in een 6 meter uitvoering kan zowel gebruikt worden als een stuks machine's, tevens zijn er aan de andere zijde van de machine 2

Machine voor Ministerie van Justitie

Bij het Ministerie van Justitie heeft een 2de lokatie gekozen voor de Masterwood Projekt 310 CNC gestuurde bovenfreesmachine. De keuze was eenvoudig, naar meer dan 18 jaar met een Masterwood machine gewerkt te hebben zonder noemenswaardige storingen wordt de samenwerking verder voortgezet.

Kima BV krijgt de nieuwe Masterwood TF machine

Kima BV te Oss heeft de nieuwe Masterwood TF machine in gebruik genomen. Deze CNC gestuurde doorvoer boormachine is voorzien van een grote boorgroep en een freesmotor. Door middel van de uitgebreide Masterwork software kan de machine eenvoudig van de werkvoorbereiding aangestuurd worden. 

Rijksen Fijntimmerwerken neemt de Masterwood in bedrijf

Rijksen Fijntimmerwerken heeft de nieuwe Masterwood portaal frees in gebruik genomen. Deze machine zal ingezet worden voor het produceren van interieuronderdelen alswel de produktie van ramen en deuren. Deze uitvoering van de machine is uitgerust met meerdere freesmotoren.

ST Interieurs wordt gelost

Bij ST Interieurs wordt de nieuwe Masterwood Projekt 310 gelost. Onze nieuwe klant heeft 3 jaar geleden een gebruikte CNC aangeschaft en heeft nu de stap naar een nieuwe machine gemaakt.

Meubelfabriek de Linde verder met Masterwood

Meubelfabriek de Linde heeft naar een grondig onderzoek/vergelijk op de markt van CNC techniek gekozen voor de Masterwood Projekt 310 serie. De machine is deze week geinstalleerd en volledig operationeel.

Rudolf de Jong Interieur en Vormgeving

De Masterwood Projekt 310 welke vele positieve reacties heeft ontvangen tijdens Hout 2010 is in bedrijf gesteld bij onze klant. Deze zeer ruim uitgeruste machine kan ingezet worden voor diverse produkties binnen de houtindustrie.

Fabrieks bezoek aan CMS

De nieuwe CMS Pro Evolution Twin zal op 25,26 en 27 November te zien zijn tijdens de opendagen bij CMS Spa. te Zogno Italie. Wilt u deze ALLESKUNNER voor de nederlandse timmerindustrie live zien, meldt u dan aan bij Paul Maatman van onze binnendienst voor het bezoek aan CMS.

Kroeze Interieurbouw gaat 5 assig

Kroeze Interieurbouw te Oldenzaal heeft gekozen voor de 5 assige portaal bovenfreesmachine van Masterwood. Deze machine is voorzien van een stabiele 5 assige freesmotor, een grote boorunit en gereedschapwisselaar. Deze machine is gekoppeld aan de VectorWorks software welke in gebruik is bij onze nieuwe klant. De stabiele bouw van de machine en de gebruiksvriendelijke software heeft een belangrijke stem gehad in de

Unidek BV heeft de nieuwe 5 assige CMS voor EPS operationeel

De CMS machine bij onze klant Unidek is operationeel. De machine zal ingezet worden voor het frezen van grote EPS platen. De machine is voorzien van een draaitafel en een zogenaamde "total enclosure". Het frezen gebeurt volledig in de gesloten cabine. De aansturing van de machine gaat door middel van de MasterCam software.

Teknomat vervangen voor 5 assige bovenfrees van Masterwood

Bij onze nieuwe klant in de timmerindustrie is de Masterwood Teknomat vervangen voor de nieuwe Masterwood Projekt 310L V4. Met deze machine kunnen alle inkrozingen gedaan worden, maar vervolgens ook de ramen worden omgefreesd. Daarnaast kunnen er volledig deuren op wordt geproduceerd. De programma's van de Teknomat zijn overgezet of de Projekt 310.

CNC Team op HOUT 2010

Tijdens de HOUT 2010 zal CNC Team u weer de nieuwste technische oplossing demonsteren. Wij zullen aanwezig zijn met een heel breed programma van Masterwood en CMS. Graag zien wij u terug op onze stand.

Unique kiest voor de nieuwe Masterwood Projekt 210

Unique Maatwerk te Heeswijk Dinther heeft gekozen voor de Masterwood Projekt 210 CNC gestuurde freesmachine. Er is gekozen voor een degelijke portaal constructie en een flexibele opspantafel. Daarnaast heeft de zeer gebruiksvriendelijke Masterwork software bijgedragen aan deze investering.

CMS en CNC Team op de Farnborough International Airshow

Tijdens de bekende Farnborough International Airshow zal CMS aanwezig zijn. In hal 4, standnummer FT14 zullen wij onze klanten ontvangen. Wij kunnen u de nieuwste technieken laten zien voor het verspanen van onderdelen voor de vliegtuig industrie. Indien u interesse heeft om ons te bezoeken, maken wij graag vooraf aan afspraak over de tijd. De airshow wordt gehouden van 19 Juli t/m 25 Juli 2010

Nieuwe Masterwood Nesting machine voor Bruns BV

Onze klant Bruns BV te Bergeijk heeft hun CNC capaciteit uitgebreidt met een nieuwe Masterwood nestingmachine. Samen met de CMS Ares 5 assige freesmachines en de Masterwood nesting machine is er een grote capaciteit en diversiteit mogelijk bij Bruns.

CMS komt met uitbreiding in de Pro Evolution line

CMS heeft hun leverings programma uitgebreidt met de CMS Pro Evolution Twin. De CMS Twin is een automatische oplossing voor het produceren van onderdelen voor ramen, kozijnen en deuren. Tevens kan op de CMS Twin ook het rond en getoogd werk gemaakt worden. Deze machine combineerd de flexibiliteit van een bovenfrees met de capaciteit van een "lijn" oplossing. De machine is voorzien van een volledige automatische tafel.

CNC Team op de JEC SHOW in Parijs

CNC Team Nederland BV zal met een CMS machine aanwezig zijn op de JEC SHOW COMPOSITES in Parijs. Deze beurs wordt gehouden op 13, 14 en 15 April 2010. Op deze beurs zullen wij een CMS machine demonstreren.

Masterwood nesting machine voor Vollebregt

De Masterwood Projekt 18.38 nesting machine is geleverd aan Vollebregt te Poeldijk. De machine zal hoofdzakelijk ingezet worden voor het frezen van vloerplaten voor bedrijfswagens. Daarnaast kunt u bij Vollebregt terecht voor het uitbesteden van uw freeswerk.

CNC Team blij met Hout en Kunststofbeurs te Hardenberg

De Masterwood modellen hebben in Hardenberg zeer zeker de show gestolen, beide machine in werking trokken veel mensen. Op 1 machine werden logos gefreesd welke mensen direct mee konden nemen. Voor het eerst hebben wij op deze beurs ook daadwerkelijk een machine kunnen verkopen. De machine zal geplaatst worden in September 2010.

Technishow 2010 groot succes

De CMS machine tijdens de Technishow 2010 heeft tot een groot succes geleidt voor CNC Team. De machine welke ingezet wordt voor de model en matrijs industrie was een echte eye-catcher. Steeds stonden er grote groepen belangstellenden voor de machine. Een groot aantal nieuwe zakelijke contacten hebben wij hier kunnen leggen.

CMS Cronus K

Met de nieuwe CMS Cronus K heeft CMS hun gamma naar de bovenzijde van de markt uitgebreidt. De Cronus K zal hoofdzakelijk ingezet worden bij klanten in de staal industrie. De machine kan voorzien worden van diverse soorten besturingen en opspan mogelijkheden.

Masterwood introduceerd nieuwe techniek voor de timmerindustrie

De nieuwe Masterwood Projekt 4Win is klaar. Deze volledig gepatenteerde ontwikkeling van Masterwood is een totaal oplossing voor de kleine en middel grote timmerfabrieken. Automatisch overname van het hout, lengte tot 6.000mm en gereedschapwisselaars tot 90 positie's. Volledig voorzien van 3D software, en simulatie voor het maken van onderdelen voor ramen, deuren en kozijnen. Tevens voorzien van een automatisch tafel

Masterwood introduceerd nieuw model voor starters

De nieuwe Masterwood Projekt 210 en 210M zijn toegevoegd aan het programma van Masterwood. Dit model geeft de mogelijkheid om ook de startende bedrijven voor een goede prijs-kwaliteit verhouding kennis te laten maken met de kwaliteit van Masterwood. We zorgen dat er zo snel mogelijk beeldmateriaal op onze site aanwezig is.

Suro Timmerwerken verder met 5 assige Masterwood

Bij Suro Timmerwerken BV is de Masterwood Projekt 5H L geleverd, deze machine welke is voorzien van een 5 assige zware freesmotor voorzien van een 38 positie ketting wisselaar zal ingezet worden voor het produceren van ramen, deuren en kozijnen. Op verzoek is de machine bij onze klant in produktie te bekijken.

Retera Interieurwerken BV

Retera Interieurwerken BV te Veldhoven heeft de Giben Y-3000 SPT geleverd gekregen. Deze opdeelzaag heeft het revolutionaire door Giben gepatenteerde systeem van de CNC gestuurde positionering van de klemmen.

Heko Spanten BV maakt de brug naar CMS

In Juli 2010 zal bij onze klant Heko Spanten BV te Ede de nieuwe CMS PMT machine geleverd worden. Deze machine heeft een bereik van 26.000 x 5.000 x 1.300 en zal worden gebruikt voor het produceren van o.a. houten spanten. In Juli zullen wij u meer berichten over de machine.

Perteon vervaardigt orthese zitsystemen met CMS

Perteon Seats BV in Oldenzaal heeft de nieuwe CMS machine geinstalleerd gekregen. Deze machine zal hoofdzakelijk ingezet worden voor het frezen van mallen van EPS en matrijzen voor diverse industrieen. De machine wordt aangestuurd door middel van de software van het bedrijf Bemet uit Veenendaal. Vervaardiging van orthese zitsystemen.

Nijhuis Toelevering zaagt met Giben

Nijhuis CNC Hout en Interieurbewerkingen heeft deze week de nieuwe Giben opdeelzaag geleverd gekregen. De machine wordt deze week door onze buitendienst in bedrijf gesteld en zal vanaf volgende week volop in produktie aan het werk te zien zijn. Wij wensen Dinand Nijhuis veel succes met zijn nieuwe bedrijf.

Dutch Thermoplastic Components kiest voor CMS

DTC BV te Almere heeft de keuze gemaakt voor de CMS Ares machine. Deze machine zal ingezet worden voor het produceren van onderdelen uit advanced materiaal. De produkten hebben hun afzet in de vliegtuig en ruimtevaart industrie.

Airborne Compesites

Airborne Composites krijgt de nieuwe CMS Poseidon geleverd. De machine wordt hoofdzakelijk ingezet voor het frezen van panelen uit koolstofvezel voor het zogenaamde Alma Projekt.

Bruut Furniture kiest voor een topproduct

De Masterwood Projekt 5000 welke wordt gelost bij een nieuwe klant in de meubel en interieurbouw. De machine heeft een freesbereik van  3.350 x 1.850mm en is voorzien van een 5 assige freesmotor met een gereedschapwisselaar van 18 positie's. Bruut Furniture maakt trendy en smaakvolle meubels in het topsegment van de markt.

Just in case gaat voor grote nesting machine

Bij onze klant Just in Case is de nieuwe Masterwood Projekt 21.42 geinstalleerd. Just in Case gaat op deze machine flight cases produceren en onderdelen voor de inrichting van bedrijfswagens. Deze machine heeft een freesbereik van 4.200 x 2.200 en standaard voorzien van een 18,5 PK vloeistof gekoelde freesmotor. Indien uw interesse gewekt is dan horen wij uiteraard graag van u.

Hutten BV kiest voor Masterwood nesting machine

Hutten Projekt Inrichting heeft gekozen voor de nesting machine van Masterwood. Deze bovenfrees machine welke standaard is voorzien van uitgebreide nesting software zal ingezet worden voor het produceren van horeca meubilair en aanverwante produkten

Qudaro verder met Giben

Quadro Winkel en Projektinrichting heeft deze week hun nieuwe Giben Prismatic opdeelzaag geleverd gekregen. Deze machine heeft  de meeste noviteiten aan boord welke op dit moment leverbaar zijn op de markt. De Prismatic onderscheid zich van zijn concurrenten door de enorme stabiliteit, zaagkwaliteit en levensduur. Graag laten wij ook U kennis maken met de kwaliteit van Giben. Giben is Innovatie geen immitatie!! 

Gielissen heeft nieuwe Masterwood

Gielissen Internationale Tentoonstellings bouwers te Eindhoven heeft de nieuwe Masterwood geinstalleerd gekregen. Deze machine heeft een zeer uitgebreide configuratie om te voldoen aan de grote diversiteit en wensen van onze klant.

Brinkmann gaat voor Masterwood

Brinkmann Internationale Tentoonstellingsbouw heeft de gekozen voor de Masterwood freesmachine. Deze machine heeft een groot freesbereik en maakt gebruik van zowel een balken tafel als een vlakke tafel

Nieuwe naam voor de Masterwood inkroosmachines

De nieuwe naam voor de Masterwood inkroosmachine (de Teknomat serie's) wordt vervangen voor de Projekt 2 (deze vervangt de Teknomat 2000 serie's en de Projekt 4, deze vervangt de Teknomat 4000). De naam Projekt is al geruime tijd bekend bij de Masterwood klanten. Met de wijziging in de naam Projekt is er een volledig duidelijkheid in de modellen.

Hoogland blij met nieuwe Masterwood

Bij onze klant Hoogland is de Masterwood Projekt 300 V@ geinstalleer. Deze veelzijdige freesmachine is voorzien van zeer veel optie's en daardoor ruim inzetbaar voor diverse bewerkingen.

Promorfo gaat groots

Promorfo BV te Heerenveen heeft de CMS Poseidon geleverd gekregen. Deze machine heeft een freesbereik van circa 26.000 x 6.000 x 3.000. De CMS is uitgerust met 2 CNC gestuurde bruggen welke beide zijn voorzien van een 5 assige freesmotor.

Vos Interieur en Stijl kiest voor Masterwood

De Masterwood Projekt 310 welke wordt gelost bij onze klant. De Masterwood Projekt serie's onderscheiden zich door de grote stabiliteit en royale standaard uitrusting. Indien u interesse heeft in dit type machine, dan maken onze technische adviseurs graag een afspraak met u.

Masterwood Speedy voor Willemsen

Het nieuwe model de Masterwood Speedy is geinstalleerd bij onze klant. Deze CNC gestuurde boormachine is een uitstekende oplossing voor bedrijven welke hoofdzakelijk korpussen willen boren. De Speedy maakt de rijboringen, kopsboringen, scharnieren en sponningen voor de achterwand. Het produceren van een korpus met 2 deuren, zijdes, bodem en dek en achterwand + 2 schappen gaat in minder dan 10 minuten. Heeft u belangstelling

Masterwood Projekt 310M voor AMI BV

AMI BV te Lomm heeft gekozen voor de Masterwood Projekt 310M serie. Deze machine zal hoofdzakelijk ingezet worden voor het frezen van aluminium panelen voor de deurenindustrie. Naar een uitgebreide marktverkenning van onze klant is de keuze gemaakt voor Masterwood. De portaal constructie, freesbereik en de gebruiksvriendelijke MasterWork software hebben hiervoor de doorslag gegeven.

Masterwood voor Gieskes Interieur BV

Een uitgebreide Masterwood freesmachine is geinstalleerd bij onze nieuwe relatie Gieskes Interieur BV. Op deze machine zullen hoofdzakelijk kwalitatief hoogstaande interieuren worden vervaardigd.

Coproned BV krijgt Masterwood geleverd

Coproned BV te Groningen, een specialist in het bewerken van Corian en LG-Himacs heeft de nieuwe Masterwood geleverd gekregen. Deze stabiele portaal constructie geeft een grote stabiliteit tijdens het frezen van deze composieten.

Masterwood Teknomat voor van Dragt Timmerwerken

Frank van Dragt Timmerwerken heeft de Masterwood Teknomat geleverd gekregen. Dit type machine van Masterwood is de marktleider in Nederland op het gebied van inkrozen. De Teknomat series worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inkrozen van slotkasten, voorplaten, meerpuntssluitingen ect.. Deze machine is tevens voorzien van een kopsboor unit.

Projekt 4005 voor van Ham Timmerwerken

De nieuwe Masterwood Projekt 4005 is geleverd aan onze nieuwe relatie van Ham Timmerwerken. De Masterwood Projekt 4005 onderscheidt zicht door een zware portaal constructie met meerdere gereedschap wisselaars. Deze machine is uitgerust met een 3-tal gereedschapwisselaars. Standaard is de machine voorzien van de MasterWork software waarin zeer veel programma's aanwezig zijn voor de Nederlandse timmerindustrie. Hierbij

Groot succes deelname Technishow 2010

CNC Team Nederland BV heeft voor het eerste deelgenomen aan de Technishow 2010 te Utrecht. Tijdens deze beurs werden er CNC gestuurde portaalfrees machines van CMS live gedemonstreerd. Gedurende alle dagen was er een zeer grote belangstelling voor de CMS machines vanuit diverse bedrijfstakken. Langs deze weg willen wij alle nieuwe relaties en bestaande relaties bedanken voor hun bezoek aan onze stand.

Impact Interieurbouw kiest voor Masterwood

Deze week hebben wij een nieuwe Masterwood geinstalleerd bij onze nieuwe klant. Naar een uitgebreide inventarisatie en wensen lijst door onze klant is de keuze op  Masterwood gevallen. Bijkomend voordeel was dat deze machine op korte termijn geleverd kon worden.  

TechnoDomus 2010

CNC Team Nederland BV zal tijdens de Technodomus in Rimini aanwezig zijn op de stand van Masterwood en CMS. Deze beurs wordt gehouden van 20 April tot 24 April. Voor de Nederlandse timmerindustrie zal er veel te zien zijn bij CMS, hier wordt de CMS Pro Evolution voorgesteld aan de markt, tevens zal er een nieuwe innovatieve oplossing van Masterwood te zien voor de timmerindustrie. 3 Technische adviseurs van CNC Team

Hout en Kunststof vakbeurs

Tijdens de Hout en Kunststof vakbeurs welke wordt gehouden van 16 tot 18 Maart te Hardenberg zal CNC Team Nederland BV uiteraard weer aanwezig zijn. Gedurende de beurs zullen wij de Masterwood Nesting machine demonsteren en de Masterwood Projekt 310 L V4.

Techni Show

CNC Team Nederland BV zal van 9 Maart tot 12 Maart de CMS Antares demonsteren tijdens de  TECHNI-SHOW te Utrecht. Via onze website kunt u gratis uw toegangs kaarten aanvragen.